Book your car now

PRN - Prishtina International Airport

SKODA FABIA

24.90 €/dita
230.3 €/java

SKODA RAPID TSI

36.90 €/dita
258.3 €/java

VW GOLF VII TSI

39.90 €/dita
307.3 €/java

VW GOLF VII

43.90 €/dita
307.3 €/java

Rent a Car Prishtina gjendet ne aeroportin e Prishtines "Adem Jashari", kjo kompani ofron lloje te ndryshme te veturave me sigurim full kasko. Llojllojshmeria e modeleve te veturave mundeson plotesimin e  kerkesave e te gjitha shtresave. Punojne 24/7 dhe ofrojne sherbime te shpejta dhe jo te komplikuara, mbi te gjitha ne rast aksidenti Rent a Car Prishtina vepron me nje shpejtesi te madhe.

Rent a Car Prishtina veqohet edhe per modelet me reja te veturave te markave te ndryshme.

Powered by:
Suisseguide.ch